HUR VI ARBETAR

Arkitekter

Vi lyssnar, kommenterar och vidareutvecklar med en prestigelös inställning. Vi är unga och gillar utmaningar. Samarbetar du med oss från ett tidigt stadium blir slutresultatet ännu bättre. Vårt material är trä och träbaserade skivmaterial, men även kompositmaterial som Corian och olika typer av laminat. Vi samarbetar även med specialister inom sten, metall, textil, läder, plast och glas. Vi vill vara bäst och leverera de finaste inredningarna. Vi levererar alltid i tid och tackar därför hellre nej än lovar saker som vi inte kan hålla.

 

Privat och företag

Vi tillverkar allt ifrån stora kompletta inredningar till butiker och kontor. Även enstyckes-möbler och inredningsdetaljer till privata hem. Kök, receptionsdiskar, platsbyggda garderober, listan kan göras lång. Vi står för detaljarbetet om du ger oss dina enkla skisser. Tillsammans med er kan vi ta fram ett förslag utifrån dina önskemål. Vi gör uppmätningar, tekniska ritningar, tillverkar och monterar ute på plats. Vi har gott samarbete med specialister inom andra material så som sten, metall, glas, textil och läder.

 

 

OM OSS

Verkstaden med sex stycken anställda snickare ligger i Kallhäll strax utanför Stockholm. En modern maskinpark med cnc-styrda fräsar och sågar ger stora möjlligheter. Många moment utförs dock fortfarande hantverksmässigt med handverktyg.